Top cajevi za smirenje

TOP Cajevi za smirenje
Moderan zivot nam cesto donosi nervozu,stres.Vecina ljudi poseze za lekovima za nervozu,to uopste nije zdravo.Sada cemo vam predloziti nekoliko cajeva za smirenje,da pobedite nervozu i stres.
cvet gloga,maticnjak hajducka trava, ljubicica rusomaca
1Caj za smirenje:
Ova cajna mesavina se priprema sa sve po 40gr cvet gloga,list maticnjaka,koren idjirota,list mazurana,30gr vinove loze,20gr cvet ljubicice sa peteljkom i 10gr list i cvet kunice.U 1l kipuce vode stavite kasiku ovog caja i kuvati poklopljeno 1-2minuta.Ovaj caj za smirenje pijete 3puta dnevno po 50ml pre jela i 100ml posle jela.Izmedju obroka popiti 300ml caja zasladjeno sa medom ili secerom.
2 Cajna mesavina se priprema po 60gr list maticnjaka,idjirota,50gr jagorcevina,30gr cvet gloga,20gr persuna i celera(jednake kolicine),10gr usitnjeni koren srcanik.Ista priprema kao kod prvog caja,isto se pije,samo kada se procedi,dodaje se 6 kasika meda od zalfije,moze od vriska,lavande,ruzmarina i bagrema.
3Cajna mesavina se priprema po istim kolicinama list i cvet ruzmarina,list i cvet vriska.Ista priprema kao kod prvog caja,samo kada se ohladi,caj sipajte u bocu.
4Cajna mesavina  se priprema sve od po 30gr latice ruze,list i cvet od ruze penjacice,stabiljka preslica,list i cvet kunica,20gr list maticnjak,10gr stabiljke tamljana.U 1l kipuce vode dodajte kasiku caja i kuvajte minut,kada se ohladi procedite i pijte 3 puta dnevno po 100ml caja pre i posle jela.
5Cajna mesavina se priprema po 30 gr stabiljke tamljana,stabiljke rusomace,cvet gloga,list zalfije i koren valerijane.U 1L prokljucale vode staviti kasiku caja i kuvati pola minuta.Ovaj caj pijete 100ml pre i posle jela.

                                        TOP Cajevi za smirenje



Нема коментара:

Постави коментар

Caj za potenciju

Caj za potenciju Potencija je muska bolest,veoma neugodna i neprijatna bolest koja zahvata besiku i mokracne kanale. Kako da pripremi...