Cajevi za potenciju

Cajevi za potenciju
impotencija,potencija,erekcija

Muskarci sa slabom potencijom se javlja obicno kod svakog desetog muskarca od 30 godina,kao i svakog petog starijeg od 40 godina.Glavni uzrocnici mogu biti financijski problemi,stresne situacije,nezdrava okolina,nezdrava hrana,alkohol,cigarete.Erekcija je jedna od posebnih dogadjaja u telu,u kojoj su ukljucena sva muska osecajnost,telesni sastavi,srce i mozak,ako to zataji moze unistiti erekciju.Naucna istrazivanja su pokazala da 10% muskaraca pati od seksualne nemoci.Promenite nacin ishrane,javite se nutricionisti za balansiranje hrane,koristite biljne cajeve za potenciju.
Ginseng i ginkobiloba veoma pozitivno uticu na ljudski organizam,spadaju u afrodizijacka sredstva.Ove biljke vam pojacavaju dotok krvi u vasim genitalijama,mogu koristiti zene.
Kora africkog drveta Yohimbe prirodno leci slabu potenciju.
Seme vanile pojacavaju zudnju i senzualne dodire.
Eliksir od zove podstice rad muskih polnih zlezda,sok od persunovog semena pospesuje sirenje krvnih zila penisa.
Uvin caj,osim sto se pije za uroloske probleme,takodje je dobar afrodizijak.
Eliksir od zove -caj za potenciju se priprema sto cete 2 kasike cvet zove preliti sa 200ml tople vode,neka malo odstoji,procedite i piti 1 solju dnevno.U 1l belo vino potopite 150gr zovine kore,od 100ml ovog vina preliti vas polni organ.
Persun-caj za potenciju - 1 kafenu kasicicu persunovog semena preliti soljicom tople vode,neka odstoji 10minuta,piti 3 soljice dnevno,posebno u popodnevnim,vecernjim satima.
Napravite tonik sa kojim mogu oba partnera da mazu na tela.promesajte 3kapi sandalovine,2kapi etericnog ulja vanile,3kapi cedrovog ulja,15 kapi bergamotke i 300ml alkohola.Umasirajte na telo vaseg partnera,pruzice vam nezaboravne trenutne vatrenih strasti,pozudnje.




Нема коментара:

Постави коментар

Caj za potenciju

Caj za potenciju Potencija je muska bolest,veoma neugodna i neprijatna bolest koja zahvata besiku i mokracne kanale. Kako da pripremi...