Petrolej kao lek

Petrolej kao lek
Sta je petrolej?
petrolej kao lek
petrolej kao lek
Petrolej (eng:Petroleum,lat:petrae oleum-sto znaci ulje iz stene) je uljana tecnost,prirodna smesa kapljevitih ugljikovodika koji se dobija frakcijskom destilacijom nafte.Petrolej je poznat u narodu kao gas,gaz,ranije se koristio za rasvetne svetiljke,za grejanje i pogon motora.Cak ima naziv kerozin,to je samo laki petrolej koji se koristi za avione.Kako se koristi u domacinstvu tako i u lecenju bolesti i odrzavanju higijene kose i tela,istrebljenje vasi,krpelja itd.Jeste li znali da moze biti petrolej kao lek?
Petrolej je poznat narodni prirodni lek,jos iz vavilona,koji su lecili sve bolesti,odrazavali higijenu tela i kose sa petrolejom.Petrolej moze da izleci rak,ako se koristi cist petrolej prve nedelje se koristi po nekoliko kapi,da bi za 2-3 nedelje mogao da koristi po 1 supenu kasiku petroleja dnevno.Morate biti veoma obrazivi i umereni,sto se tice petroleja,obratite paznju na petrolej,kada kupujete uzimate petrolej koji se koristi za osvetljivanje,ukoliko da se plasite,mozete u apoteci da potrazite medicinski petrolej,cak mozete naci petrolej u tabletama.

1 коментар:

  1. Ljudi, ja ne znam kako ne shvatate, kada nesto pricate barem se malo informisite da ne ispadnete smesni.
    Kao prvo, petrole je poznat jos kroz nasu istoriju, nasi vojnici u II s.r su se lecili sa tim najteze bolesti.
    Petrolej nije svaki isti, tj nije isti koji se koristi za farbanje , gorenje i ovaj koji se uzima na izvoru kao na pr. sto je najbolji i najcistiji u svetu u Albaniji i koji je takav prirodni izvor u samoj prirodi i put ka izlecenju mnogih bolesti.
    malo se vise raspitajte o tome..PRAVI I JEDINI JE U ALBANIJI TJ. GRAD KRUJA.

    ОдговориИзбриши

Caj za potenciju

Caj za potenciju Potencija je muska bolest,veoma neugodna i neprijatna bolest koja zahvata besiku i mokracne kanale. Kako da pripremi...