O nama

Dobrodosli na nas blog.
Ovo je privatan blog,mi ne prodajemo nikakve preparate,pisemo o biljkama,cajevima,neki cajevi su vec provereni,neki su pazljivo ispitivani,dugo vremena istrazujemo za dobrim cajevima.
Za neke bolesti prvo je bolje da se obratite vasem lekaru i da zatrazite savet da li bi ste mogli da probate sa cajevima.Ima neki cajevi nesmeju da koriste osobe sa slabim srcem,jetrom,bubrezima,zatim trudnice i deca.U svakom postu postoji neka napomena,zato vas molim da pazljivo citate.Morate znati da preveliko konzumiranje cajeva imaju neka nezeljena dejstva.Zato morate da ih koristite umereno,bas kako je propisano.Sve je na vasu odgovornost,vi ste odgovorni za sebe.
S postovanjem
Biljni cajevi

1 коментар:

 1. Predmet: Dopis apotekama i biljnim apotekama

  Poštovani,

  Obraćamo Vam se kao „Alternativa medica“ doo – kao proizvođači i distributeri Vendoksin® kapi 50ml.

  Vendoksin® kapi, pakovane u bočicama od 50ml, su dodatak ishrani, proizvedene uz poštovanje svih standarda za proizvodnju dodataka ishrani, dobre proizvođačke prakse i ISO 22000 standarda. Vendoksin® kapi 50ml su upisane u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije poseduju FREE SALE CERTIFICATE, odnosno potvrdu da se nalaze u slobodnom prometu na teritoriji Republike Srbije, izdatu od Ministarstva zdravlja Republike Srbije. Svaka serija kapi se pre puštanja u promet strogo kontroliše na zdravstvenu ispravnost u ovlašćenim laboratorijama u Republici Srbiji. Svaka kutija je zaštićena hologramom i ne može se otvoriti bez cepanja. Na svakoj bočici se nalazi dozator, koji je kao i cela unutrašnja ambalaža izrađen od farmaceutske plastike.

  Ovo su jedine i originalne Vendoksin® kapi koje su proizvod koji je proveren i bezbedan za upotrebu

  Pored ovoga, Vendoksin® kapi su zaštićeni žig u skladu sa međunarodnim propisima o žigovima, i uživaju zaštitu kako u zemlji tako i u inostranstvu.

  Primetna je pojava da se naš žig zloupotrebljava i da se pod njegovim imenom prodaju rastvori sumnjivog porekla i mešavine za uradi-sam-Vendoksin.  Kako je pojava učestala u poslednje vreme, ovim dopisom molimo sve koji zloupotrebljavaju naš zaštićeni žig Vendoksin® kapi da prestanu sa njegovom upotrebom, inače će snositi zakonske posledice.

  Od sada će „Alternativa medica“ najoštrije reagovati na takve slučajeve, i koristićemo svu moguću zakonsku zaštitu, kako bi sprečili urušavanje zdravlja ljudi i našeg poslovnog imena i žiga.


  U Loznici, dana 21.04.2015.g. __________________________
  za „Alternativa medica“ doo
  direktor Zorica Odžić

  ОдговориИзбриши

Caj za potenciju

Caj za potenciju Potencija je muska bolest,veoma neugodna i neprijatna bolest koja zahvata besiku i mokracne kanale. Kako da pripremi...