Biljka Graviola

Biljka Graviola
graviola je cudotvorna biljka,leci rak,tumor.
Graviola(Annona muricata)

Graviola potice iz Juzne i Srednje Amerike,njen latinski naziv je Annona muricata,graviola je zimzelena biljka koju mozete naci u Africi i jugoistocnoj Aziji.Graviola je biljka koja zahteva veliku vlagu,nju mozete naci samo na mestima,koja su zimi topla,njoj je potrebna temperatura veca od 5stepena.Biljka graviola ima sladak ukus,slican ananasu i jagoda,sa kremasta nota koja je vas malo podseca na bananu ili kokos.Sok od graviole pravite od ploda,koji mozete jesti dok je sirov.
Iz prasume Amazona,njeni stanovnici vec decenijama graviolu koriste u prirodnom lecenju artitisa,astme,bolesti srca,kao i dobro deluje kod osoba koji imaju problema sa jetrom.Zato je sirom sveta poznata Graviola je cudotvorna biljka.
Prema procenama medicinskih istrazivaca.Graviola je ubica celije raka,uspesno se bori protiv maligne celije 12 vrsta tumora,da je mnogo jaka cak od nekih lekova za hemoterapiju.Najjefikasnije se pokazalo kod tumora debelog creva,dojka,prostata,gusteraca i pluca.U lecenju tumora,graviola ovako deluje:
unistava celije tumora i nema neuspojava,sprecava do pojave smrtonosnih infekcija,cuva imunitet,normalizuje rad vitalnih organa.
Graviolu koliko kod da konzumirate,ona ne steti,osim sto deluje na karcinom,graviola je lekovita biljka koja prirodno leci depresiju,zivcanih bolesti,deluje protiv parazita,gljivica i bakterija.
Biljka Graviola je dobar regulator krvnog pritiska i pomaze kod nervoze i stresa.
Graviolu mozete naci u prahu ili kao sok,imate u dobro snadbevane apoteke,biljne apoteke.


Нема коментара:

Постави коментар

Caj za potenciju

Caj za potenciju Potencija je muska bolest,veoma neugodna i neprijatna bolest koja zahvata besiku i mokracne kanale. Kako da pripremi...