Caj protiv kandide

Caj protiv kandide
kandida candida albicans maticnjak zlatica,kamilica pelin
Caj protiv kandide(Candida albicans)

Kandida (lat:Candida albicans) je parazitska gljivica,svako od nas je ima,ona je nastanjena u donjem delu creva,pod kontrolom telesnog odambrenog mehanizma,njena povecana prisutnost moze da utice na kvalitet zivota i opste psiho-fizicko stanje.Ako organizam slabi,kandida se moze prosiriti u stomaku,napada sluzokozu zeludca,ostecuje i prodire u krvotok delimicno kod svarene namirnice hrane,sa kojima u krvotok prodiru i toksicni elementi,izaziva alergijske reakcije,slabi vas imunitet.
Kandida se moze aktivirati od pogresnog koriscenja antibiotika,steroida,veliko konzumiranje secera ili ako u poslednjem vremenu ste imali razlicita virusna oboljenja ili alergije.
Caj proiv kandide
Pomesajte po 50gr pelina i orahovog lista,100gr brsljena i kadulje(zalfija).Od te cajne mesavine uzeti 3supene kasike preliti sa 500ml vode,promesati,poklopiti i ostaviti da stoji oko sat vremena,Podeliti i piti dva puta dnevno,bez zasladjivaca.Pije se mesec dana,pauza 2 nedelje,nakon cega nastavljate da pijete po potrebi.
Napomena:ovaj caj nesmeju piti osobe koje imaju cir na zeludcu,dvanaestopalacnom crevu,kao i zene koje su osetljive menstrualnim odlivom.
2Caj protiv kandide
Pomesajte po 20gr zlatnice,lavanda,15gr majcina dusica,kamilica,10gr plod kleke,neven,5gr zalfije,maticnjak.U 1l vode dodajte 2supene kasike caja,pustiti da vri 1minut,neka odstoji 5 minuta,procediti.Piti ovaj caj po malo u toku dana,u caju mozete dodati sok od iscedjenog limuna ili sok od brusnice.Ovaj caj mozete piti i kod drugih gljivicnih bolesti.U koliko imate gljivice na rukama i nogama ispirajte sa ovim cajem.

Caj protiv kandide




1 коментар:

Caj za potenciju

Caj za potenciju Potencija je muska bolest,veoma neugodna i neprijatna bolest koja zahvata besiku i mokracne kanale. Kako da pripremi...