Brojsov caj

Brojsov caj
rudolf brojs
Rudolf Brojs
Rudolf Brojs je austrijski iscelitelj,koji je kombinovao ovaj caj kroz praksu,usavrsavao i prilagodio za nase podneblje.Sada se ovaj caj svuda u svetu na klinikama,preoporucuju pacijentima.On je bio od jednih koji je lecio najteze bolesnike,lecenjem bilje.Caj od zalfije je smatrao da je najvazniji,da ga treba piti tokom celog zivota,ko stalno pije ovaj caj,tesko da ce se razboleti.
Brojsov caj se sastoji iz cetri vrste lekovitih bilja zalfija,kantarion,maticnjak i nana,one se dopunjuju svojim lekovitim svojstvima.Brojsov caj se priprema veoma lako,ali po tacnom receptu od strucno odabranih i pripremljenih.Brojsov caj nema nezeljena dejstva,biohemijski odgovara svakom coveku sa naseg producja.
Brojsov caj se koristi kod bolesti organa za varenje,bolesti jetre,bolesti kicme,upale mokracnih kanala,bolesti prostate,kardiovaskularnih i srcanih bolesti,hormonalnih poremecaja,alergijska oboljenja,dijabetesa,malignih oboljenja.Brojsov caj lekovito deluje,odstranjuje otrov iz organizma i jaca organizam.
Brojsov caj se priprema ovako:
1supenu kasiku zalfije staviti u 0.500ml prokljucale vode i neka vri 3minuta.Pomeriti sa ringle i staviti prstohvat maticnjaka,kantariona i nane.Poklopite i ostavite da stoji 10min,zatim procedite i podelite na dve doze,prvu dozu brojsov caj uzimate pre dorucka a drugu dozu u toku dana ili pred spavanja.Brojsov caj se pije nezasladjen,kuva se u emajliranu posudu.
Veoma je bitno da uz ovaj caj vodite dobru ishranu,kao da se ne pusi i ne pije alkohol.

2 коментара:

Caj za potenciju

Caj za potenciju Potencija je muska bolest,veoma neugodna i neprijatna bolest koja zahvata besiku i mokracne kanale. Kako da pripremi...